Nedim Halilović ponovo u Varaždinu

Nekadašnji bh. reprezentativac napustio Švedsku

Nedim Halilović ponovo u Varaždinu

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Nedim Halilović, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Varaždinu.

Bosanskohercegovački internacionalac u Varaždinu će se pojaviti u ponedjeljak, a nakon nekoliko treninga šef struke hrvatske momčadi, Samir Toplak, odlučit će da li će mu ponuditi ugovor.

Halilović je već sa dosta uspjeha nastupao za varaždinsku momčad i to u periodu od 2001. do 2006. godine. Odigrao je za tadašnji Varteks 124 utakmice i pritom je postigao 20 golova.

Iz Varteksa je otišao u švedski Orebro, da bi se zatim vratio u Hrvatsku, tačnije u Rijeku, odakle ga fudbalski put vodi u Dinamo iz Tirane. Posljednju sezonu odradio je ponovo u Švedskoj, u trećeligašu Dalkurdu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.