Zna se gdje će Nedim Mekić igrati naredne sezone

Produžio ugovor sa Željom

Zna se gdje će Nedim Mekić igrati naredne sezone · Zvanično

E. Čaušević

Vezni fudbaler Nedim Mekić odlučio je ostati u Željezničaru.

Klub s Grbavice potvrdio je danas da je Mekić produžio svoj ugovor sa sarajevskim klubom, te će i naredne sezone nositi dres Željezničara.

Ovaj 27-godišnji veznjak je prošle sezone bio jedan od najstandardnijih igrača u ekipi Plavih, te je sigurno za Edisa Mulalića veliko olakšanje što je odlučio produžiti svoj ugovor s ovim klubom.

"Produžili smo ugovor na obostrano zadovoljstvo, nisam se dvoumio, kući sam i lijepo mi je, a novi ugovor i broj odigranih utakmica u prošloj sezoni pokazuje mi da je struka zadovoljna sa mnom. Znam da mogu još više, krenuli smo s jakim pripremama i nadam se da ću se ja, kao i cijela ekipa, dobro pripremiti i da ćemo našim navijačima donijeti više radosti", rekao je Mekić.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfBkGFEoo96/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mekić je u protekloj sezoni u dresu Željezničara odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i uspio je postići četiri gola.

U sarajevski klub stigao je prošlog ljeta iz Radnika kao slobodan igrač, te se pokazao kao veoma dobro pojačanje. Mekić je u karijeri nastupao još za Igman, Travnik, Zvijezdu i GOŠK.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

delapenja
U nedostatku bilo kakvih vijesti ,s jos manje lijepih iz FK željezničara ,novinari pisu svakakve gluposti ,s jedna od njih je i ova ,nikakav igrac ,gdje bi to mogao da ode?
2 4
Sad željakan može rahat krenuti ka osvajanju titule
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi