Nedimu Jusufbegoviću ističe ugovor sa Čelikom

Nakon utakmice protiv Željezničara

Nedimu Jusufbegoviću ističe ugovor sa Čelikom

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon 17 kola u Premijer ligi zauzimaju 11. mjesto s devet bodova, koliko ima i posljednjeplasirani Olimpic. 

U posljednjem kolu Zeničani imaju teško gostovanje na Grbavici kod Željezničara, koji se nalazi u velikoj formi i svakako da posljednju utakmicu u polusezoni pred svojim navijačima žele da osvoje tri boda.

Nakon utakmice protiv Željezničara ističe i ugovor trenera Nedima Jusufbegovića s klubom s Bilinog polja. Ovaj bivši trener Veleža, Zvijezde, Olimpica i Goška u Zenicu je došao nakon poraza Čelika na Koševu od Sarajeva. Zanimljivo da je Jusufbegović potpisao ugovor sa Čelikom na samo četiri utakmice, odnosno preostale utakmice do kraja prvog dijela prvenstva.

Ovaj stručnjak iz Sarajeva u tri utakmice zabilježio je dva poraza Široki Brijeg 1:0, te od Slobode rezultatom 2:0, dok je upisao i jednu pobjedu protiv Olimpica rezultatom 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Budući da u posljednjem kolu Čelik gostuje kod Željezničara i da je domaćin apsolutni favorit, teško će Jusufbegović popraviti svoj skor na klupi crno-crveni.

Hoće li ovaj stručnjak ostati na klupi Zeničana ili će Čelik u zimskoj pauzi imenovati i četvrtog trenera u ovoj sezoni, što je sigurno i jedan od razloga, naravno uz siromašan igrački kadar da se crno-crveni nalaze u zoni ispadanja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi