Nedo Turković karijeru nastavlja u Sloveniji

Dogovorio saradnju do ljeta

Nedo Turković karijeru nastavlja u Sloveniji

S. Mlaćo

Dojučerašnji napadač Olimpika Nedo Turković pronašao je novi klub.

Naime, Turković je dogovorio saradnju sa slovenskim drugoligašem NK Brežice 1919, a ugovor je potpisao do ljeta ove godine. 

Turković je nakon odlaska iz Olimpika bio na pragu prelaska u srbijanski Novi Pazar, ali je otkrio da su čelnici tog kluba promijenili već dogovorene uslove, te da nakon toga nije želio pristati na saradnju. 

Sada je 27-godišnji napadač odlučio se okušati u slovenskom drugoligašu, veoma ambicioznom klubu koji se trenutno nalazi na četvrtom mjestu, ali sa veoma malim zaostatkom za vodećim timovima. 

Turković je u našoj zemlji nastupao još za Željezničar i Travnik, te u Crnoj Gori za Lovćen. Nastupao je i u Azerbejdžanu, te Kazahstanu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije