Nedo Turković uspješno operisan

Napadač Željezničara

Nedo Turković uspješno operisan

Napadač Željezničara Nedo Turković koji je nedavno na jednom od treninga kluba s Grbavice doživio tešku povredu ligamenata koljena, u ponedjeljak je uspješno operisan u Rijeci kod poznatog doktora Nemeca.

Turkoviću su nastradali križni ligamenti desnog koljena, a svega nekoliko dana nakon teške povrede koja se desila u međusobnom duelu da sastava Plavih, napadač Željezničara se odlučio na operativni zahvat.

U Rijeku je Turković otputovao sa Srđanom Stanićem, koji je u kod Nemeca obavio posljednji pregled nego li konačno dobije dozvolu da se počne sa trenažnim procesom.

"Hvala Bogu sve je dobro i operacija je prošla u najboljem redu. Za mene sada slijedi duži period oporavka, ali nadam se da će vrijeme brzo proteći. U Sarajevo se vraćam već danas, a do totalno oporavka biću najveći navijač svog kluba", rekao je Turković nakon operacije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.