Neizvjestan status Handžića u Rijeci

Trenira odvojeno od ekipe

Neizvjestan status Handžića u Rijeci

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Handžić ovog januara će vjerovatno promijeniti sredinu, s obzirom da mu je Rijeka dala dopuštenje za pronalazak novog kluba.

Zimski rok polako odmiče, a Handžić još uvijek nije pronašao novi klub i još uvijek trenira odvojeno od ostatka seniorskog tima.

Handžić ima još neko vrijeme da pronađe novi klub, a hrvatski mediji pišu da će, u slučaju da se to ne desi, njegov status u Rijeci biti velika nepoznanica.

Haris Handžić je u Rijeku stigao u ljetnom prelaznom roku ali se u klubu sa Rujevice nije naigrao. U HNL-u je odigrao svega četiri utakmice i nije se upisivao u strijelce.

U prošlosti je Handžić nastupao za Sarajevo, Lech, Velež, Rudar, Vaduz, Borac i Ufu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi