"Nekad Bili(ć) tići, sada Markovići!"

Torcida ne prašta

"Nekad Bili(ć) tići, sada Markovići!"

Adnan Beganović

Navijači splitskog Hajduka već godinama vode borbu sa čelnicima HNS-a, a zbog podrške Vlatku Markoviću pripadnici Torcide na zub su uzeli i nekadašnje ljubimce Slavena Bilića i Aljošu Asanovića.

Torcida zbog izbjegavanja Splita prilikom organizacije domaćih utakmica hrvatske reprezentacije, ali i mnogih drugih stvari vodi otvoreni rat protiv HNS-a i Vlatka Markovića, a zbog podrške koju su pružali predsjedniku HNS-a, na meti najvatrenijih navijača Hajduka našli su se Bilić i Asanović.

Tako su na ulazu u Asanovićev kafić Le monde u Splitu pripadnici Torcide ispisali poruku: "Nekad Bili(ć) tići, sada Markovići! Asane, prodane duše!".

Ova poruka dovoljno govori o tome šta o svojim nekadašnjim ljubimcima misle pripadnici jedne od najboljih navijačkih grupa u regionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.