Nekada potencijalni Zmaj se vratio u Švedsku

Raskinuo sa AZ Alkmaarom

Nekada potencijalni Zmaj se vratio u Švedsku

Denni Avdić, nekada potencijalni bh. reprezentativac, raskinuo je ugovor sa Alkmaarom i vratio se u Švedsku. 

Tamošnji mediji objavili su danas informaciju da je 27-godišnji Avdić nakon kraćih pregovora odlučio prihvatiti ponudu AIK-a i potom staviti paraf na ugovor do decembra 2018. godine.

Karijera Avdića u posljednjih nekoliko godina bilježi konstantan pad, a o kakvom potencijalu je bilo riječ najbolje "govori" činjenica da je prije četiri godine zamijenio Almeidu u bremenskom Werderu.

Dok je svojevremeno briljirao u dresu Elfsborga nije pokazivao pretjerano zanimanje za reprezentaciju BiH, pa je tako u januaru 2009. godine prihvatio poziv reprezentacije Švedske i zaigrao u prijateljskoj utakmici protiv Meksika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti