Nekada velika nada Atletica danas u društvu amatera

Svojevremeno odbio BiH

Nekada velika nada Atletica danas u društvu amatera

Dennis Salanović, 20-godišnji nogometaš koji je odbio nastupati pod zastavom BiH, pronašao je novu sredinu. 

Ovaj aktuelni reprezentativac Lihtenštajna u protekloj polusezoni se spletom okolnosti nije pretjerano naigrao u Istri i u dogovoru sa rukovodstvom kluba odlučio je raskinuti ugovor, a naredna stanica u njegovoj karijeri je Balzers.

Mladi Salanović je sa ovim švicarskim četveroligašem potpisao ugovor do kraja sezone i svojim dolaskom će dodatno zaoštriti konkurenciju u napadu.

Salanović je za "A" reprezentacije Lihtenštajna već upisao deset nastupa, a osim za Istru 1961 tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Schaan i juniorski tim Atletico Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi