Nekadašnja nada Dinama novo pojačanje Plemića?
21-godišnji odbrambeni fudbaler koji je prošao Dinamovu školu karijeru nastavlja u dresu aktuelnog prvaka BiH

Džijan stiže u Zrinjski

Nekadašnja nada Dinama novo pojačanje Plemića? · Saznajemo

Endin Čaušević

Mladi hrvatski fudbaler Hrvoje Džijan je novo pojačanje aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine ekipe Zrinjskog.

Nakon što su Plemići jučer potvrdili da je Srđan Stanić potpisao za ovaj klub već danas su doveli novo pojačanje za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Naime, kako nezvanično saznaje SportSport.ba, Zrinjski je doveo mladog 21-godišnjeg odbrambenog igrača Džijana koji Pod Bijeli brijeg stiže iz Sesveta, a saradnja bi trebala biti ozvaničena u narednim danima.

Džijan je na stolu imao nekoliko ponuda, ali na kraju se odlučio za Zrinjski. Ovaj 21-godišnji fudbaler prošao je školu zagrebačkog Dinama, a prethodnu godinu igrao je u dresu Sesveta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Džijan je u dresu Sesveta u prvom dijelu ove sezone odigrao 18 utakmica i postigao je jedan gol. Novi fudbaler Zrinjskog je igrao i za omladinske kategorije reprezentacije Hrvatske.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi