Da li FK Mladost može zadržati Petra Boju?
Kao nagradu za sjajne partije Bojo je dobio i poziv selektora mlade reprezentacije Vinka Marinovića

Mušija potvrdio da ponude pristižu u klub

Da li FK Mladost može zadržati Petra Boju?

S. Mlaćo

Kvalitetne igre u prvom dijelu sezone i šesto mjesto donijele su mnogo interesovanja klubova iz naše zemlje, ali i inostranstva za nogometaše Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Sjajnu polusezonu iza sebe ima 21-godišnji Petar Bojo koji je u 17 utakmica dodao po tri pogotka i isto toliko asistencija.

Kao nagradu Bojo je dobio i poziv selektora naše mlade reprezentacije Vinka Marinovića i jasno je da će prvotimac Dobojlija u narednom periodu biti jedna od glavnih uzdanica mlade reprezentacije.

Veliko je pitanje da li će navijači Mladosti 21-godišnjaka i u narednom periodu gledati u dresu njihovog kluba. Naime, na adresu Mladosti za ovog nogometša pristigle su dvije ponude iz Premijer lige te jedna iz inozemstva, a sve bi trebalo biti jasnije u narednim danima.

Bojo sa Mladosti ima ugovor do ljeta 2020. godine, te bi Dobojlije sigurno svoju 'zlatnu koku' dobro unovčile.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da se ponude pristigle potvrdio je za SportSport.ba prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija koji je nije htio govoriti o imenima klubova, ali kratko je kazao da ponuda za njegove prvotimce ne nedostaje.

Istakao je uvjerenje da će FK Mladost konačno napraviti dobar posao kada je u pitanju prodaja igrača, te ove zime napuniti svoju kasu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Rasprodat sve što vrijedi kao što je uradila Krupa, a donekle i Radnik !!!!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi