Nekadašnji Cityjev rekorder skrasio se u novom klubu

Jo pronašao novi klub

Nekadašnji Cityjev rekorder skrasio se u novom klubu

Nekadašnji napadač Manchester Cityja, Jo, pronašao je novi angažman.

Iako za njega znamo već dugo godina, Jo ima tek 29, ali njegova karijera davno je krenula nizbrdo. Nakon odlaska iz Manchester Cityja, promijenio je brojne klubove, a posljednji tim u Evropi bio mu je Galatasaray još davne 2010. godine.

On se ovih dana odlučio na novi potez u pokušaju da spasi svoju karijeri i to transferom u Corinthians s kojima je potpisao ugovor na tri godine, a pridružit će im se u januaru 2017.

Podsjetimo da je on karijeru počeo upravo u Corinthiansu 2003. godine, a da je kasnije prešao u CSKA Moskvu iz koje je otišao u City za, tada rekordnih 19 miliona funti, barem kada je u pitanju klub sa Etihada.

U Cityju je postigao samo jedan pogodak u Premiershipu te je veoma brzo otišao na posudbe u Everton, pa kasnije u Galatasaray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi