Nekadašnji igrač Barcelone potpisuje za Real Madrid?
Foto: EPA

Alcantara na meti Kraljeva

Nekadašnji igrač Barcelone potpisuje za Real Madrid?

Endin Čaušević

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, prije nekoliko sedmica najavio je da će ovog ljeta u kraljevski klub dovesti dosta zvučnih pojačanja.

Perez ponovo želi da napravi tim Galaktikosa koji će dominirati Evropom. Kraljevski klub na listi želja već ima nekoliko sjajnih fudbalera, a prema pisanju španskih medija na njoj se nalazi i nekadašnji fudbaler ljutog rivala Barcelone.

Navodno, Real Madrid je prije nekoliko dana kontaktirao čelnike Bayerna jer je zainteresovan za dovođenje Thiaga Alcantare. Ovaj 25-godišnji španski reprezentativac ima želju da se vrati u Španiju, ali očito ne u redove Barcelone.

Ukoliko Alcantara odluči da svoju karijeru nastavi na Santiago Bernabeu to će sigurno biti nož u leđa Barceloni, klubu u kojem je ponikao. Ipak, zadnju riječ ima Bayern koji je već poručio da neće pustiti Thiaga za manje od 90 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi