Veliko pojačanje: Iz Šahtara u zvorničku Drinu

Nikola Vasiljević se vratio kući

Veliko pojačanje: Iz Šahtara u zvorničku Drinu

Fudbalski klub Drina iz Zvornika danas je dobila veliko pojačanje pred nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Novi fudbaler Drine je Nikola Vasiljević, 32-godišnji stoper koji je posljednje četiri i po godine proveo nastupajući za Šahtar Karagandy iz Kazahstana.

Vasiljević je prije nešto više od dva mjeseca izjavio kako bi se volio vratiti kući u Zvornik, te tamo završiti svoju karijeru, a želja mu se ispunila.

Ovaj iskusni defanzivac je u svojoj karijeri nastupao za BSK, Modriču, Jeju United, Croatiju Sevete i Zvijezdu. Karijeru je počeo upravo u Drini, a sve su prilike da će je tamo i okončati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nikola Vasiljević je čak upisao i dva nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i to 2006. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi