Nekadašnji menadžer Građana preuzima Plavce?
FOTO: EPA

Abramovič želi čovjeka koji poznaje Premiership

Nekadašnji menadžer Građana preuzima Plavce?

Adnan Beganović

Holandski stručnjak Guus Hiddink do kraja sezone će voditi Chelsea, a još uvijek se ne zna ko će po isteku sezone preuzeti Plavce.

Nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz, vlasnik Chelseaja Roman Abramovič je za privremenog menadžera imenovao Hiddinka.

Međutim, holandski stručnjak gotovo sigurno neće u narednoj sezoni predvoditi Plavce, a otočki mediji špekulišu o imenu stručnjaka koja će iduće sezone titulu pokušati vratiti na Stamford Bridge.

Jedan od stručnjaka koji se spominje kao budući menadžer Plavaca je sadašnji trener Intera, koji je u Premiershipu sa dosta uspjeha vodio Manchester City, Roberto Mancini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno je Abramovič ponudio Manciniju dvogodišnji ugovor vriijedan 12.6 miliona eura, a trener Intera prema pisanju italijanskih medija, ponudu nije prihvatio, ali ni odbio, tako da njegov dolazak u London je još uvijek otvorena opcija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti