Nekadašnji premijerligaš nailazi na probleme u trećoj ligi: "Divlji zapad, a nismo ni počeli..."

OFK Gradina se opet oglasila

Nekadašnji premijerligaš nailazi na probleme u trećoj ligi: "Divlji zapad, a nismo ni počeli..."

E. Škorić

Počelo je prvenstvo u Drugoj ligi FBiH - grupa Sjever, a na otvaranju sezone Gradina iz Srebrenika poražena je u gostima od Dinama Donje Mahale s 2:0.

Srebreničanima je presudio bivši igrač Alen Turbić, ali u OFK Gradina nastavljaju određeni vid borbe protiv Saveza. Smtraju da je jučerašnji duel zapravo "cirkus u režiji suca Franje Ćulapa".

"Dva puta karton za navodno simuliranje fudbalera Gradine a nakon toga smiješan penal za domaće", poručili su Srebreničani na društveniom mrežama dok su izvještavali svoje navijače o dešavanjima s utakmice.

Onda je napisano i ovo: "Namjerna udaranja od strane domaćih igrača. Suci ostaju nijemi. U Mahali se trenutno igra sve osim fudbala".

Po završetku utakmice uslijedilo je i saopštenje u kojem su predstavnici Gradine istakli da je "divlji zapad u Mahali, do kada će sudac Franjo Ćulap režirati sudbini Gradine?"

Gradina je prije nekoliko godina igrala u Premijer ligi, ali već neko vrijeme se nalazi u nižim rangovima, ali posebno nezadovoljstvo iskazuje zbog, kako kažu, sramotnog i režiranog suđenja u Drugoj ligi Sjever.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi