15

Komentari (15)

Robijasi_It
Pusite ..I.. Zenicki
ForzaLikCE
Eto sad kad smo pobijedili, kitari i the monkeys nemaju sta pisati.
muha
Ma imamo vanserijskog golmana. Odbranio je udarac samom sebi.
Baco
Celik je bio dobar ,ima tu kvaliteta al jos je to slabo uigrano.
DanGraf
S kim igra Celik na otvaranju proljetne sezone? Ko dolazi u Zencu? Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas, Erdoganspor? Vidim najavljuje se pun stadion.
Benjamingst
@DanGraf to Zeljo redovno igra protiv velikane u Ligi Sampiona? Ni Celik a ni Zeljo niti ce igrati velike utakmice u Europi dok se ne promjeni sranje u nasoj drzavi.
DanGraf
Ma jok bilmezu. Nisi razumio poentu. Da ti objasnim. Odnosi se na... Ma kome je objasnjavam? Zamalo zaboravih s kim diskutujem. Koeficijent inteligencije kod navijaca tog klubcica je u osto podrumu. To su naucni fakti.
DanGraf
@Manager Uzaludno je pojasnjavat. Idi bolan sanjaj fanfare i osam komada. To vam je paradigma egzistencije i kontekst nazovi rivalstva. Umijece torpedovanja....
rodjak
cestitke zenicanima na pobjedi,cudi me da Vranjes nije dao ni jedan gol sa penaltika :) nekako sam naviko na to.Kako ovo u Celiku igralo 5 stranaca u prvoj postavi: Yunuszada, Emir Han, Gullu, Volkan Eyri,zar je to moguce a pitam se dalje imaju li Pavlovic i Perisic nase drzavljanstvo(mozda imaju ja ne znam) .Izgleda da bi se Celik mogo spasiti,znaci Mladost i Sloboda se biju za poziciju ko ce ostati u ligi,bogami ,Sloboda ce biti u teskoj situaciji tako mi se cini mada ne bi volio da ispanu,ipak su oni nas veliki klub sa traduicijom.Bice zanimljivo i za vrh i za zacelje
user1581446230
Može u prijateljskim utakmicama igrati više stranaca al' na zvaničnoj utakmici samo 4 mogu biti prijavljena
Emir
Volim majko ja Zenico tebe I Čelika više nego sebe!
Samoiskreno
Pozivam sve Zeničane da pokazu iduceg vikenda zasto je Zenicka publika uvijek bila jedna od najcjenjenijih na Balkanu. Svi na najbolji i najljepši BH stadion.
leader_of_wolves
Ostajemo u ligi aBda In Sha Allah!!
magistar
Cestitke Zeničani. Nek i za vikend bude tako. Borac poprilicno izmjesao postave ali tome i sluze prijateljske. Od narednog vikenda se racuna ko je sta uradio
gameon
Titula je vasa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.