"Neko na terenu neko preko medija"

Odgovor na provokacije

"Neko na terenu neko preko medija"

Ko se zadnji smije...tako je bilo oduvijek, tako će biti vječno. Nisu ljudi poslovicu bezveze izmislili. 

Nakon bjesomučnog ismijavanja probuđene kreativnosti - smještene među navijačima, ali čak i igračima Sarajeva (Krste Velkoski) i u PR službi (instagram profil FK Sarajevo) - koja samo čeka, vreba neće li se šta desiti pa da oživi i doživi svoje ostvarenje, igrači Željezničara odlučili su uzvratiti istom mjerom.

Prvo na terenu, a onda potom i preko društvenih mreža što ovim utakmicama i daje čar. Na terenu hrabro i borbeno, ali sportski. Izvan terena mala "podbadanja" ne bi trebala nikome smetati.

Nakon što je Siniša Stevanović napisao na facebook profilu "Gasi sve", umjereniji, direktniji i pametniji bio je Vedran Kjosevski. Zajedno sa Samirom Bekrićem koji je prije tačno godinu dana, 26. 11. 2016. bio glavni akter u "devastiranju" budućeg prvaka Zrinsjkog (u Mostaru je bilo 4:0 za Želju).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bekrić odavno nije u kombinacijama za prvi tim Želje, ali je danas pozirao u svrhe Vedranovog storyja popraćenog riječima "Neko na terenu, neko preko medija". I sa jednom od jučer ofarbanih lopti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi