Nekoliko zanimljivih transfera u posljednji čas prelaznog roka

Bilo je zanimljivo posljednjeg dana

Nekoliko zanimljivih transfera u posljednji čas prelaznog roka

Kao što smo to i navikli, posljednji dan ljetnjeg prelaznog roka širom Evrope je bio vrlo uzbudljiv i donio je nekoliko neočekivanih transfera.

Jučer smo čitav dan svjedočili prelascima igrača iz jednog u drugi klub kao na traci, a nekoliko transfera kompletirano je bukvalno u posljednjim satima.

Tako je golman iz Kostarike Keylor Navas konačno napustio Real Madrid i prešao u PSG. Dugo vremena se govorilo o njegovom odlasku iz Madrida, a to se konačno i desilo posljednjeg dana prelaznog roka.

U suprotnom pravcu otišao je golman PSG-a Alphonse Areola koji će u Realu 'grijati klubu' Thibautu Courtoisu.

Novi klub u posljednjim satima našao je i Jese Rodriguez. Nekadašnjeg igrača Reala PSG je ponovo poslao na posudbu, ovog puta u Sporting Lisabon.

26-godišnji veznjak Barcelone Rafinha također je u novom klubu. Njega su Katalonci poslali na posudbu u Celtu iz Viga.

Iskusni Španac Fernando Llorente i zvanično je u Napoliju, dok je Chicharito završio u Sevillu. Nekadašnji igrač Lyona i Rome Gonalons također ima novi klub i u budućnosti će igrati za Granadu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Falcao je kompletirao prelazak u Galatasaray, dok je bukvalno u posljednji čas novi klub našao i Mauro Icardi. On je otišao na posudbu u PSG. Novi klub ima i Danac Nicklas Bendtner koji je pojačao Kopenhagen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi