Igrač kojem je Kolašinac uništio karijeru ponovo napustio PSG i stigao na potpis
Rodriguez je stigao u Lisabon

Četvrta posudba za Španca otkako je stogao u Pariz

Igrač kojem je Kolašinac uništio karijeru ponovo napustio PSG i stigao na potpis

S. Pašalić

Igrač PSG-a, Jese Roriguez, doputovao je u Lisabon kako bi završio transfer u Sporting.

Španac, koji je 2016. godine stigao u Pariz iz Real Madrida za 25 miliona erua nije se previše naigrao u PSG-u te je upisao samo 16 nastupa prije nego je krenula serija posudbi.

Las Palmas, Stoke City i Betis su bili klubovi gdje je išao 26-godišnji Jese, a sada bi karijeru trebao nastaviti u Sportingu.

Prošle sezone je Jese za Betis odigrao 18 utakmica i postigao je 2 gola, ali se nakon toga vratio u Pariz, međutim tu i dalje ne računaju na njega.

Jese je trebao biti jedan od standardnih igrača Reala u budućnosti te je za ovaj klub odigrao 94 utakmice i postigao je 18 golova za tri godine.

Ipak, 2014. godine se desila prekretnica u njegovoj karijeri na meču protiv Schalkea kada je Sead Kolašinac teško povrijedio igrača Reala koji je nakon toga bio van terena devet mjeseci.

Iako se nakon toga vratio, njegova karijera je u narednim godinama išla silaznom putanjom.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi