"Nema govora o smjeni Varešanovića"

Zijad Blekić za SportSport.ba

"Nema govora o smjeni Varešanovića"

A. Beganović

Fudbaleri Sarajeva poraženi su u 6. kolu Premijer lige od Borca, a samo dva dana nakon poraza u nekim bh. medijima počelo se špekulisati sa smjenom Mirze Varešanovića.

Međutim, stvari izgledaju mnogo drugačije i prema riječima predsjednika bordo momčadi, Zijada Blekića,  pozicija Varešanovića nije uzdrmana i neće biti i kada bi Sarajevo pretrpjelo poraz u Prijedoru.

"Ma to doista nema nikakve veze s istinom. To su podmetanja koja kategorički odbijamo. Pretrpjeli smo poraz, no idemo dalje. Pobjede i porazi su sastavni dio igre", rekao je Blekić za naš portal i dodao:

"Upravni odbor smatra da Varešanović dobro obavlja svoj posao i niti u jednom momentu se nije razgovaralo o njegovoj smjeni. Ovim putem želim poručiti da Varešanović ima apsolutnu podršku i da sigurno ostaje na klupi, pa makar izgubili i u Prijedoru i narednu utakmicu na Koševu."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.