Nema smisla: I navijači Slobode tek od 15. minute na utakmici

Neslavno pravilo odgovornih se nastavlja

Nema smisla: I navijači Slobode tek od 15. minute na utakmici

Samir Mlaćo

Sa četiri susreta današnjeg programa nastavljeno je prvenstvo u Premijer ligi. Tri susreta su završena, a četvrti trenutno u Zenici igraju Čelik i Sloboda.

Ovaj duel privukao je pažnju javnosti, s obzirom da se radi o starim rivalima, međutim moramo istaći veoma ružan detalj.

Naime, navijači Slobode bez ikakve potrebe na stadion su ušli tek u 15. minuti meča, a vjerovtno će 15-20 minuta prije kraja morati isti napustiti i krenuti svojim kućama.

Tako iz sezone u sezonu određuju odgovorni, a najviše ispaštaju navijači i njihovi timovi. Zamislite kako se osjeća navijač koliko pređe veliki broj kilometara, plati kartu, a zatim na stadionu provede pola sata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iste scene vidjeli smo danas na Tušnju gdje je Tuzla City ugostila Sarajevo. Horde Zla su stigle na stadion u 15. minuti, a napustile u 75. minuti, iako je sve do tada bilo na tribinama i na terenu i više nego fer i korektno.

Jednostavno, svima nam dođe da se zapitamo zbog koga se igra nogomet u našoj zemlji? Ovakav scenarij već naredno kolo očekuje i navijače Čelika, te ostale navijačke skupine i tako iz kola u kolo...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romario 77
Ma razlog da policija nije opremljena nema vozila i ostali razlozi. Pravi razlog je da ne zele da ostaju poslije utakmice. Nasa policija ke sigurno najbolje opremljena u regiji ali o dalje određuju do kada ce se gledati utakmica. Normalno bi bilo da se saceka 15 min da odu domaci navijaci pa onda se isprate gostujuci al ne u Bosni
3 0
franjo25z
Ostali su do kraja...tako nam se desava svima krenemo na vrjeme pa na naplatnim cekamo po sat....uvjek zakasnimo...sve isto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi