Nema straha: Ronaldo 'zaprijetio' Hrvatima
Foto: EPA

Portugalac najavljuje velike stvari

Nema straha: Ronaldo 'zaprijetio' Hrvatima

Reprezentacija Portugala se uz mnogo sreće plasirala u osminu finala Evropskog prvenstva, gdje će za protivnika imati Hrvatsku koja će biti u ulozi favorita.

Izabranici Ante Čačića igraju sjajno na ovom prvenstvu, ali ih se glavna zvijezda Portugala ne plaši.

Cristiano Ronaldo je podbacio u prve dvije utakmice, ali je u trećoj postigao dva pogotka u remiju sa Mađarima (3:3). Pred ogled sa Hrvatskom, Portugalac je poručio kako njegov tima "ima svoje oružje" za narednog protivnika.

"Hrvatska je odlična ekipa. Pobijedila je Španiju, a to ne može svako. Ipak, mislim da su šanse 50-50", rekao je Cristiano Ronaldo, te dodao:

"Za sada smo ispunili svoj cilj i prošli grupu. Time sam zadovoljan, ali nećemo sada stati. Imamo hrabrosti da idemo još dalje, a za Hrvate imamo svoje oružje".

Utakmica Hrvatske i Portugala u subotu, 25. juna s početkom u 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi