Nema vremena za predah: Evropski put za bh. šampiona se nastavlja već sljedeće sedmice

Sarajevo ponovo gost

Nema vremena za predah: Evropski put za bh. šampiona se nastavlja već sljedeće sedmice

Admin Čaušević

Sarajevo je sigurnom igrom sa 0:2 pobijedilo Connah’s Quay Nomads i zasluženo se plasiralo u drugo pretkolo Lige prvaka. 

Fudbaleri bh. prvaka neće imati puno vremena za predah jer ih novi evropski izazov očekuje za sedam dana i to novo gostovanje.

Sarajevo će u drugom pretkolu gostovati prvaku Bjelorusije, Dynamu iz Bresta koji je sa 6:3 u prvom pretkolu izbacio Astanu.

Taj susret će se igrat u Bjelorusiji, 25. ili 26. augusta, u pitanju je jedan eliminacioni susret baš kao i u prvoj rundi kvalifikacija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo bi u međuvremenu trebalo igrati i ligaški meč. Planirano je da u nedjelju na stadionu Asim Ferhatović Hase gostuje Velež.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mrki_ba
Treba odgoditi velez! A svakako su sad putovanja komplikovana i teska neka malo odmore, ovi su zajbati skroz!
12 2
EdwinPol
Sad navijaci Guzla Sitija i pojedini navijaci zeljescara placu i kmece... pogurao ih sudija, jest majke mi, faul, penal, ruka, noga... Europa najbolje pokaze ko je najjaci tim u zemlji unatoc velikoj trenerskoj ublehi na klupi... VINKO NAPOLJE
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi