"Nemamo širok kadar, zasluženo smo došli do boda"

Trener u stručnom štabu GOŠK-a

"Nemamo širok kadar, zasluženo smo došli do boda"

S. Mlaćo

Trener GOŠK-a Feđa Dudić razumljivo je bio zadovoljan remijem protiv favoriziranog rivala iako se nije pojavio na pressici.

Bio je ovo drugi osvojeni bod Gabeljana u četiri dosadašnja kola, a umjesto njega novinarima se obratio pomoćnik Dženan Zaimović.

"Dosta smo slabo otvorili utakmicu ali brzo smo se vratili. Imali smo nekoliko akcija ali nije bilo zavrsnice. U drugom poluvremenu uspjeli smo izjednačiti i sačuvati svoju mrežu iako nas je Sarajevo ekstra pritisklo. Imajući u vidu njihov i naš budžet rezultat je apsolutno zaslužen."

Akcija koju su gosti izveli na Koševu rijetko se viđa na našim terenima. Dojam je da su nastavili igrati kao do postignutog gola da bi možda i dobili.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemamo širok kadar i to je jedini odgovor. Ne možemo držati tempo toliko dugo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi