Nemanja Anđušić na korak od prelaska u FK Velež
Anđušić će sigurno svojom brzinom i napadačkim kvalitetima donijeti dodatnu oštrinu u napadu kluba iz Mostara

Sjajni ofanzivac stiže u Mostar

Nemanja Anđušić na korak od prelaska u FK Velež · Saznajemo

D. Kurbegović

Fudbaleri Veleža nakon osam odigranih kola u Premijer ligi zauzimaju petu poziciju sa 12 osvojenih bodova. Mostarci su u ovu sezonu ušli s velikim ambicijama, te da nastave s dobrim igrama i rezultatima iz prošle sezone.

Ipak, Rođeni su ostali bez dvojice standardnih igrača Maneva i Fajića, dok je Hasanović doživio tešku povredu, tako da je klub ostao bez trojice važnih igrača. Agilna Uprava kluba je dovela lijevog beka Radovića, stopera Cheshmedjieva i napadača Mulića.

Ipak za nešto više klubu iz Mostara je potrebna širina u igračkom kadru, te veći broj kvalitetnijih nogometaša. Kako saznaje SportSport.ba Velež je blizu dogovora sa 23-godišnjim Nemanjom Anđušićem.

Ovaj sjajni ofanzivac krajem prošlog mjeseca raskinuo je ugovor s turskim Trabzonsporom, te je postao slobodan igrač. Bivši igrač Leotara, Sarajeva, Travnika, Olimpika, Čelika i Mladosti u ljeto 2019. godine potpisao je ugovor s Trabzonsporom, koji ga je odmah proslijedio u redove ekipe Balikesirspora, gdje je u 10 utakmica postigao jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak ovog ljeta je raskinuo ugovor s Trabzonsporom, a u narednim danima bi i zvanično trebao postati novi igrač Veleža i tako dodatno ojačati ofanzivnu liniju ovog kluba. Nema sumnje da će Velež s Mulićem, te Brandaom i Anđušićem po krilima biti znatno opasnija i efikasnija ekipa.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Loš
3 14
red devil mo
Ne može Obrena ni Sancho izbacit iz prve postave.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije