Na Bilbijinom stolu nova ponuda iz Južne Koreje

Napadač interesantan klubu iz Azije

Na Bilbijinom stolu nova ponuda iz Južne Koreje · Saznajemo

M. Šljivak

HŠK Zrinjski bi u drugi dio sezone u Premijer ligi BiH mogao ući bez Nemanje Bilbije.

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba, Bilbija je dobio zanimljivu ponudu iz Južne Koreje i moguće je da će 30-godišnji napadač napustiti redove Plemića.

Bilbija bi u slučaju pristanka na ponudu nakon dvije godine ponovo zaigrao u Koreji. Tamo je godinu dana nastupao za Gangwon, ali se u zimu prošle godine vratio u Zrinjski sa kojim je potpisao ugovor na tri i po godine.

Nemanja i ove sezone igra veoma dobru u dresu mostarskog kluba. Zabio je četiri gola u Premijer ligi BiH, a cifra je mogla biti i veća da je koristio zaista dobre šanse koje je imao.

Bilbija je pored Zrinjskog i Gangwona u karijeri još igrao za Split, Sarajevo, Vojvodinu i Borac.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElComandante
Jos da ne izbore cetvrtu poziciju i lagano vracanje u sredinu tabele
6 1
Hakkinen
Zove ga Real iz Madrida-:))) Strašan igrač waoooo
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi