Nemanja Gudelj obmanuo bh. javnost i odbio doći u Innsbruck

Presipanje iz šupljeg u prazno

Nemanja Gudelj obmanuo bh. javnost i odbio doći u Innsbruck

Nemanja Gudelj je javnost u Bosni i Hercegovini obmanuo izjavom da će u slučaju prve ponude neke od tri reprezentacije za koje bi mogao igrati, izabrati onu koja mu se prva pojavi. 

Gudelj je svojevremeno nastupao za mladu reprezentaciju Srbije, ali ga u A selekciju selektor Mihajlović nikada nije pozvao.

Reagovao je na vrijeme naš Nogometni savez i Gudelju poslao pozivnicu u Innsbruck kako bi osjetio atmosferu među Zmajevima, odnosno donio odluku i promijenio sportsko državljanstvo, međutim on je istu danas odbio.

„Nemanja mi je danas poslao poruku i rekao mi je da je njegov izbor Srbija jer je već ranije igrao za njihove mlade reprezentacije. Očekuje poziv u A tim Srbije, a nama je poželio sve najbolje na SP", kazao je za SportSport.ba generalni sekretar NFS BiH, Jasmin Baković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.