9

Komentari (9)

Tas14
Ne zaslužuje ga on
nedoni46
Zato sto je srbin, pretpostavljam?
Vela82
@nedoni46
Kaze zato sto je Srbin. Pogledaj sta je uradio u Unitedu, nista al nista. Gola jedva kad postigne, ja ne znam gdje ce on kad zavrsi sa Unitedom. Da je ne znam ko, da je cetnik opet koga to briga, jednostavno ne zasluzuje trofej zbog svoje igre.
user1603580436
Druze Matic igra defanzivnog veznog, njegov zadatak i nije da daje golove ili da asistira. Njegov zadatak je da razbija igru protivnika i da iznese loptu, a na ofanzivnim igracima je da daju golove. Znaci nemoj pricat gluposti jer definitivno zasluzuje trofej.
Tas14
Koliko on nastupa ima i De Gea bi dao vise golova
Vela82
@user1603580436
Dao je zasluzio igro bi vise, a ne samo zagrijavao klupu, pratim United i dosta puta su Unitedu zabili go samo zbog njega. Mata je za njeg otac. Jest on dobar i sve to, ali ne onoliko koliko se ocekiva od njega
user1603580436
@Vela82 pa vidi definitivno zasluzuje vecu minutazu, dosta sam mirniji kada je lopta u njegovim nogama nego npr. kod Freda. Ne kazem da treba igrati konstantno ipak je nejmu 33 godine i nije vise to taj igrac, ali definitivno treba vise ulaziti i nije da ne radi dobar posao defanzivno kad igra. Apsurdno je porediti Matu i Matica ljudi ne igraju na istoj poziciji.
Vela82
@user1603580436
Fred je za nizeligase, nevalja ni kurcu, smotaniji je od svih, tu je samo zato sto je isao u skolu Manchester Uniteda. Da sam ja njihov trener ja bi prvo poradio na veznicima i odbrani, doveo bi prije nekog dobrog veznog nego Haalanda bukv. Da Maticu das 90 minuta mozda bi se i dokazao, ali za sad samo grije klupu
user1603580436
@Vela82 druze Fred je doveden iz Shakhtara za 60 miliona €. Sto se tice veznog reda Manchester ima potencijala, Scott McTominay se lijepo uklapa sa Pogbom i Brunom. Al definitivno im treba jedan stoper, krilo i napadac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.