11

Komentari (11)

Mackintosh
Svaka cast jarane, popiso si Vrapcice, uljepso si mi dan. Juce poderasmo bordo-gamad, danas ovo, ma ljepota!
AlJazeera
Nije lijepo,ova krađa će se sutra nama desiti i onda ćemo mi hebati vici i mrtve i majku.Mrzim i ja velež,daš im stadion pa te handre nije to sporno al ove krađe ne mogu podržavati bile protiv bilo koga.
Mackintosh
@AlJazeera Volim Zelju, mrzim torpedo i vrapcice. Ne volim ni Listicu, za ostalih osam klubova mi je svejedno. Nek se handre medjusobno, sta me briga. Bitno je samo da Zeljo izadje u Europu pored Zrinjskog, Borca i Sloga, a amidjini da ga dudlaju na kraju sezone
AlJazeera
Samo kažem da će se ovo i nama sutra desiti,a vidjeti ćeš pa se vrati i komentariši.
pjanke.sa
@shzlo ovakvih vas je 95% u zelji ko ovaj majmun @macintosh
Roodjeniiiiii
Niste vi nista dali nego iznajmili za dobru lovu, koja vam je veliki problem posljednjih godina... I ja ne mrzim zelju, zeljo je veliki klub kao i moj velez..
visokohz
Ma dok je vama gicka vicka ne bojte se
Straus
Nula od trenera,
Chico
Kazlagic je bio najgori sudija prve lige FBIH. Ganjali ga po stadionima. Vico ga je preko Irfana Durica uvukao u Premijer ligu kao poslusnog sudiju za specijalne zadatke. S druge strane Duric predvodi izdajnicku Bosnjacku komponentu u savezu, zajedno sa Azmirom Husicem, koji pomazu Vici da bez puno buke i pompe radi sve ovo sta radi. Od lige, od saveza i od reprezentacije...
Gari Garinča
E moj Miljanoviću, zahvali se onom čelavom kriminalcu iz Cazina i ostalim članovima bošnjačko-srpske kriminalne hobotnice u NS BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.