Miljanović: Pokazali smo karakter, svaki prilazak golu donosi opasnost

Trener Borca poslije pobjede

Miljanović: Pokazali smo karakter, svaki prilazak golu donosi opasnost

Admin Čaušević

Borac je konačno pobjegao sa dna premijerligaške tabele. 

Banjalučani su u 7. kolu stigli do prve pobjede u sezoni. Poslije velikog preokreta sa 4:2 pobijeđen je Radnik.

Bijeljinci su poveli s 0:2, ali su domaći uspjeli preokrenuti do kraja prvog dijela, da bi u nastavku bila viđena još dva gola za konačnih 4:3.

Nemanja Miljanović je poslije utakmice kazao da su njegovi momci pokazali karakter, te da moraju raditi ozbiljnije u odbrani.

"Momci su pokazali karakter, okrenuli smo rezultat u prvom poluvremenu. Mislim da smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, nez obzira na ta dva primljena gola. Drugo poluvrijeme nešto lošije, i dalje smo diktirali igru", rekao je Miljanović te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uspjeli smo da damo četvrti gol, ali prelako primamo golove i na tome moramo ozbiljno da radimo. Postoji opasnost kad se protivnik svaki put približi našem golu i to ne smijemo da dopustimo u nastavku sezone."

Borac poslije reprezentativne pauze ima teško gostovanje na startu sezone vrlo dobroj Slobodi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DR_GAZiJA
Moraitis i Vranjes IZBIJU IGRACE RADINIKA, zuti kartoni K'O KUCA...Mujic JEDVA SVIRA, jos im se IZVINJAVA...OD DUSMANA, jedino su GORE PRODANE BOSNJE...
2 0
2323
Pa falio vam je ,,igracina i reprezentativac" MILOJEVIC. Da zakrpi te rupe u odbrani.....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi