Miljanović čestitao Slobodi na zasluženoj pobjedi

Trener Mladosti Doboj Kakanj

Miljanović čestitao Slobodi na zasluženoj pobjedi

Midhat Šljivak

Mladost Doboj Kakanj poražena je danas na Tušnju od Slobode sa 1:0 u susretu 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tim Nemanje Miljanovića nije pružio dobru igru. Sloboda je zasluženo slavila, a Miljanović je nakon utakmice rekao:

"Znali smo da je za Slobodu bitnija utakmica je smo mi imali ta dva boda više. Igrali su agresivnije i na našu grešku su postigli gol", rekao je Miljanović.

Trener Mladosti ističe da je utakmicu prelomio crveni karton kojeg je njegov tim dobio u 65. minuti. Šarić je morao van terena.

"U nastavku smo nešto pokušali, došao je taj crveni karton i teško je bilo sa igračem manje išta napraviti. Zaslužena pobjeda Slobode, čestitam im, a mi se okrećemo Krupi".

Gosti su u ovom meču igrali bez dvojice bitnih fudbalera Amera Hiroša i Nedima Hadžića.

"Falili su nam Hadžić i Hiroš. Hadžiću je slomljen nos u prošloj utakmici, a Hiroš je imao problema sa aduktorom", rekao je Miljanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je trenutno na devetom mjestu Premijer lige BiH sa 27 bodova. Još uvijek nisu sigurni u ostanak i slijedi im velika borba do kraja sezone.

Već u narednom kolu gosuju u Krupi i eventualnim porazom bi se stvari za tim iz Doboj Kaknja mogle zakomplikovati u finišu sezone.

Top Komentari

PRESEDAN
Sklonili se,da se Sloboda poslije Borcu skloni!
2 0
kurjak
Mladost bez Hiroša i Hadžića ne može uzeti boda nigdje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi