"Sarajevo je bila bolja ekipa, borba za Evropu je još otvorena"

Trener Borca

"Sarajevo je bila bolja ekipa, borba za Evropu je još otvorena"

Haris Zilić

U derbiju 22. kola Premijer lige BiH na Koševu su Sarajevo i Borac remizirali rezultatom 1:1.

Na press konferenciji nakon meča riječ je imao i trener Borca Nemanja Miljanović.

"Loše smo startali. Primili smo odmah gol, a pričali smo da izdržimo pritisak Sarajeva. Krenulo je naopako, cilj je bio da ne izgubimo utakmicu i na kraju smo uspjeli. Iskreno, Sarajevo je bila bolja ekipa, čestitam im. Za nas je najbitnije da smo napustili Koševo neporaženi", rekao je Miljanović, zatim dodao:

"Sve je otvoreno u borbi za Evropu. Imali smo teške utakmice, malo nas je stigao umor, sada imamo Kup. Cilj je da prođemo u polufinale Kupa. Evropa je krajnji cilj i ovo je danas dobar rezultat. Ostalo je još deset kola, sve je otvoreno."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FighterIXI
Bravo Nemanja! Pametna igra i taktika. Da nije bilo greške golmana ova utakmica bi otišla u drugom smijeru tj. uzeli bi tri boda. Malo nas poremetio rani gol i bod je ko kuća! Sada Siminhan riješiti i odlično. Toni Jović je danas morao biti starter ali neka se odmori za kup. Odmorili smo dosta igrača. Očekujem polufinale.
0 9
Fixa
Nije nista otvoreno vi ste vec u evropi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi