FK Sarajevo dobro poznatim licem zatvara desnu stranu odbrane?

Bivši reprezentativac BiH stiže na Koševo

FK Sarajevo dobro poznatim licem zatvara desnu stranu odbrane? · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sarajevo je na fantastičan način krenuo u pripreme za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Prvi pripremni meč i debi Feđe Dudića na klupi donio je sedam golova u mreži crnogorske Iskre iz Danilovgrada (7:1), a posebno su se istakli igrači koji su tek stigli na Koševo i čini se kako je Bordo tim pogodio s pojačanjima.

Prijelazni rok na Koševu nije završen. Feđa Dudić je najavio dolazak desnog beka i eventualno još jednog golmana, a desna strana odbrane Bordo tima uskoro bi mogla biti jača za dobro poznato lice.

FK Sarajevo je, kako saznaje SportSport.ba, jako blizu angažmana nekadašnjeg mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Nemanje Nikolića. Ovaj 21-godišnjak je taj koji bi u narednim danima trebao potpisati za tim s Koševa i posao je veoma blizu realizacije.

Nemanja Nikolić je već nosio bordo dres. Igrao je za omladinske selekcije Sarajeva odakle je u ljeto 2018. godine otišao u Mladost iz Doboj Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobrim igrama se izborio za transfer u Olympiacos, ali šansu u prvom timu grčkog velikana nažalost nije dobio. Išao je na posudbe u Radnički iz Niša i Mladost DK, te ekipu PAE Chania, dok je protekle sezone odigrao 21 meč za B tim velikana iz Pireja.

Nemanja Nikolić bi se Sarajevu trebao priključiti na pripremama u Sloveniji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

atko70
Dobar, dobar..
13 2
hzsg
Perspektiva, NAŚE....!!!
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi