6

Komentari (6)

DadiG
Stvarno me zanima koliko ovdje novinari i šatro pomoćnici urednika zarade. Je li imaju prave poslove a “novinarstvom” se bave usput? Ne mogu da vjerujem da bi ljudi mogu biti toliko loši u tome šta rade i da žive od toga
Brazuka
Vi ste pukli definitivno
DadiG
Štaaa? Ovo gol karijere???
Doktor101
BordoSarajevo78
GOL KARIJERE? Obični gol 1 na 1 je gol karijere? E, Čauševiću, vidi se da navijaš za Željezničar čim ti je obični gol - gol karijere jer ga dugo nisi vidio..
MethodMan
Ne znam pitari na osnovu čega vi mislite da ste kompetentni da pričate o Želji. U 142 derbija Željo ima 45 pobjeda, a Sarajevo 42, najveća pobjeda 9-1 Željezničar, najbolji strijelac Muharemovic s 8 golova. Željezničar 16 trofeja Premijer liga BiH X6 Kup BiH X6 Superkup BiH X3 Prva liga Jugoslavije X1 Plus onaj što su Zvezdi i Hajduku priznali, a nama neće. Sarajevo 14 trofeja Kup BiH ×6 Premijer liga BiH ×5 Prva liga Jugoslavije ×2 Superkup BiH ×1 Nemamo sta pričat još kad skontas da smo od 2012 do danas samo kup osvojili to ti je dokaz da smo veliki, vi ste trenutno bolji tim, ali historija je čudo neviđeno. Vi ce te za 20 godina pričati o utakmicama protiv Celtica, jednostavno fudbal je takav, kao i ljubav prema klubu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.