Nemanja Nikolić pred potpisom za Olympiacos

Talentovani desni bek seli u Grčku

Nemanja Nikolić pred potpisom za Olympiacos · Saznajemo

M. Šljivak

Talentovani defanzivac Mladosti iz Doboj Kaknja Nemanja Nikolić (18) karijeru bi mogao nastaviti u grčkom velikanu Olympiacosu.

Kako saznaje SportSport.ba, dogovor između dva kluba je veoma blizu realizacije i 18-godišnji desni bek bi uskoro trebao potpisati ugovor sa ovim timom.

Nikolić bi tako mogao ostvariti zaista fantastičan transfer, a vrlo je moguće da će nakon potpisa za tim iz Pireja, ostati u Doboj Kaknju kao posuđen igrač do kraja sezone.

Ipak, takva odluka još uvijek nije zvanična i bit će donijeta nakon što mladi fudbaler potpiše ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nikolić se povezivao još sa zagrebačkim Dinamom i Shakhtarom iz Donetska, ali je pobjedu, prema svemu sudeći odnio Olympiacos.

Sjajni desni bek je odigrao ukupno 24 utakmice za Mladost u Premijer ligi BiH, a ranije je nastupao za mlade kategorije FK Sarajevo.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MLADOST
Sretno Nikoliću. Mladost radi odličnu stvar transferima mladih igrača u jake klubove. Svaka čast.
10 0
milivoje
Jos pure on treba jesti
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti