Nemanja Supić na probnom radu u Cracoviji

Supić danas odradio prvi trening

Nemanja Supić na probnom radu u Cracoviji

A. Beganović

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativni golman Nemanja Supić nalazi se na probnom radu u poljskoj ekipi Cracoviji.

Nakon što je prije nekoliko dana u Poljsku na probu otišao najbolji strijelac Premijer lige i igrač Travnika Nusmir Fajić (Legia Varšava), još jedan bh. internacionalac od danas boravi u Poljskoj, samo u drugom klubu (Cracovia).

Riječ je o nekadašnjem reprezentativnom golmanu našeg nacionalnog tima Nemanji Supiću, koji je danas odradio trening, a na probnom radu trebao bi biti do idućeg petka, do kada će stručni štab ovog poljskog kluba odlučiti da li će ga angažovati.

"Rano je nakon prvog treninga govoriti o njegovoj kvaliteti, no vidi se da ima dobre fizičke predispozicije", rekao je nakon današnjeg treninga trener golmana Cracovije, Jedrzej Kedziora.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.