BIvši mladi reprezentativac BiH na stolu ima ponude iz Premijer lige BiH, ali i Srbije, te Slovenije

Raskinuo ugovor sa Voždovcem

BIvši mladi reprezentativac BiH na stolu ima ponude iz Premijer lige BiH, ali i Srbije, te Slovenije · Saznajemo

E. Oštraković

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine koji se najbolje snalazi na poziciji lijevog beka, Nenad Nikić, raskinuo je ugovor sa Voždovcem.

Naime, Nikića pamtimo po sjajnoj sezoni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine kada je igrao u Radniku iz Bijeljine, a sjajne igre tada su mu otvorile put u Voždovac.

Ipak, nije bivši mladi reprezentativac naše zemlje uspio da se nametne u svom sada već bivšem klubu.

Iako nije igrao standardno u protekloj sezoni ponuda za ovog sjajnog mladog fudbalera koji može igrati na više pozicija ne manjka.

Kako saznaje SportSport.ba Nikić ima nekoliko ponuda iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali i iz najviših rangova u Srbiji, te Sloveniji.

Nikić sada ima odriješene ruke u potrazi za novim klubom, a odluka gdje će nastaviti karijeru trebala bi "pasti" u narednih nekoliko dana.

Jedna od velikih prednosti ovog fudbalera koje se jako dobro sjećamo i iz Premijer lige BiH jeste sjajno bacanje auta, nešto što viđamo na terenima u Premier ligi Engleske gdje aut bude gotovo sjajna prilika.

Vrijedi istaći i to da je Nikić za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao deset nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je riječ o pozicijama na kojima može nastupiti, osim na poziciji lijevog beka koja mu je primarna, jako dobro igra i na mjestu štopera.

Ostaje da vidimo gdje će naredne sezone nastupiti Nikić, a prema informacijama koje imamo veoma lako bi mogao uslijediti njegov povratak u Bosnu i Hercegovinu.

Top Komentari

komentator1
Ovo je objava 3 za 50. Znaci ocekujte jos 2 clanka o ovoj super zvijezdi za koju ni u njegovom selu niko ne zna.
2 0
Banjalucanin
Gledao sam ga na utakmicama protiv Italije, odlican igrac :))
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi