Ni oni najstariji navijači Partizana ne pamte tako tužne scene sa stadiona iz Beograda

Tribine izgledaju sablasno

Ni oni najstariji navijači Partizana ne pamte tako tužne scene sa stadiona iz Beograda

E. Čaušević

Partizan igra trenutno na svom terenu protiv Voždovca utakmicu 29. kola srbijanske Super lige, a utakmicu iz Beograda obilježile su sablasni snimci koji su nastali pred sami početak ovog meča.

Partizan ove sezone ne pruža baš najbolje partije, a to se posebno odnosi na drugi dio sezone u kojem je beogradski klub totalno zakazao zbog čega su i navijači izgubili vjeru u ovaj tim.

Klub iz Humske je pred ovu utakmicu bio na tek četvrtom mjestu na tabeli sa čak 22 boda manje u odnosu na gradskog rivala Crvenu zvezdu.

Loši rezultati i još lošije igre dovele su do toga da je nezadovoljstvo navijača sve veće, a u prethodnim sedmicama često smo na kraju mečeva Partizana gledali kako navijači ovog tima zvižducima s terena ispraćaju svoje igrače.

Da je ova sezona već otpisana pokazale su najbolje fotografije koje nam stižu iz Beograda, a zabilježene su na današnjem meču protiv Voždovca.

Naime, utakmica između Partizana i Voždovca počela je na stadionu u Humskoj u 16:30 sati, ali ju prati svega nekoliko stotina gledatelja.

Oglasi

Tribine na Partizanovom stadionu izgledaju sablasno, te su ovo scene koje nismo navikli gledati s domaćih mečeva beogradskog kluba.

Srbijanski mediji navode da pored loših rezultata jedan od razloga za ovako očajnu posjetu na meču Partizan - Voždovac je i termin ove utakmice koji nije bio baš najzgodniji, a ni vremenski uslovi baš najpovoljniiji.

Međutim, nije prvi put da Partizan igra na svom stadionu utakmicu u nezgodnom terminu i u takvim vremenskim uslovima, ali prije toga nikada tribine nisu izgledale ovako sablasno.

PARTIZAN NIKO NE GLEDA: Sablasno prazna Humska na meču crno-belih protiv Voždovca

No, velike zamjerke navijači su imali i za klub jer se nisu ni potrudili da očiste snijeg sa stolica na tribinama što dovoljno pokazuje da ni oni sami nisu očekivali neku značajniju posjetu danas. Za klub takvog renomea su to zaista poražavajuće stvari, a takve tužne slike sa stadiona iz Beograda ne pamte ni oni najstariji navijači Partizana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U kakvoj krizi se nalazi Partizan ove sezone najbolje pokazuje činjenica da beogradski klub na svom stadionu nije upisao pobjedu još od 13. novembra prošle godine i ne čudi što su navijači sve nezadovoljniji i traže promjene u klubu.

Inače, Partizan u ovom meču protiv Voždovca trenutno ima prednost od 1:0 golom Gomesa iz pete minute, a do kraja utakmice ostalo je još nekih 20-tak minuta.

Top Komentari

Meha78
Otišlo sve na azil!!! Prazna srbija!!!
0 1
user1675926959
Jbt čak je i pitara više na tribini
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi