Nenad Srećković naredne sezone neće nositi dres FK Radnik
Srećković je iskusan nogometaš koji je u svojoj karijeri prošao mnogo klubova, te će se njegov odlazak sigurno primijetiti u igri Radnika, posebno kada je u pitanju pozicija lijevog bočnog

Klub i nogometaš nisu dogovorili produženje ugovora

Nenad Srećković naredne sezone neće nositi dres FK Radnik

D. Kurbegović

Fudbaleri Radnika pripremaju se za kvalifikacije za Evropsku ligu, a trener Mladen Žižović u narednom periodu očekuje i pojačanja u klubu iz Bijeljine.

Radnik je do sada pojačao samo golman Dalibor Kozić, dok su klub napustili Mladen Lučić, Emir Hodžurda, Tarik Isić, Stefan Barić i Irfan Hadžić dok je moguć i odlazak Slaviše Radovića nakon utakmica u Evropi.

Još jedan igrač naredne sezone neće igrati za klub iz Bijeljine kako saznaje SportSport.ba, nakon neuspješnih pregovora o novom ugovoru, Nenad Srećković svoju sreću će potražiti u novoj sredini, budući da mu je istekao ugovor s Radnikom i da neće potpisivati novi.

Ovaj iskusni 31-godišnjak, koji nastupa na poziciji lijevog beka dosta toga je prošao u svojoj dosadašnjoj karijeri, igrao je za Crvenu Zvezdu, Napredak, Rad, holandski De Graafschap, norveški Fredrikstad, te slovenske klubove Koper i Krško.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dva navrata oblačio je dres Radnika, s kojima je osvojio Kup BiH, te prošle sezone izborio i nastup u Evropi. Prošao je sve reprezentativne selekcije reprezentacije Srbije i sigurno da mu neće biti teško pronaći novu sredinu budući na svoje iskustvo, ali i deficitarnu poziciju na kojoj nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi