Slaviša Radović nakon evropskih utakmica napušta FK Radnik?

Ponuda stigla za defanzivca

Slaviša Radović nakon evropskih utakmica napušta FK Radnik? · Saznajemo

M. Šljivak

FK Radnik iz Bijeljine proteklih sezona igra važnu ulogu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Tako je bilo i u prošloj sezoni. Tim Mladena Žižovića je igrao zaista odlično i na kraju je uspio da ostvari plasman u kvalifikacije za Evropsku ligu.

Zahvaljujući odličnim igrama i rezultatima igrači Radnika su dobili na cijeni. Prethodnih godina napravljeno je nekoliko fantastičnih transfera (Samir Memišević - Groningen, Besim Šerbečić - Rosenborg), a ove sezone je za sada jedini koji je napustio Bijeljinu je napadač Irfan Hadžić.

Njegovim stopama bi nakon evropskih utakmica mogao i sjajni defanzivac Slaviša Radović. Kako SportSport.ba saznaje, Radnik je dobio primamljivu ponudu za ovog fudbalera i vrlo je moguće da će 25-godišnji lijevi bek nakon evropskih utakmica napustiti Bijeljinu.

"Istina je da je klub za mene dobio zvaničnu ponudu. Međutim, ja ne želim razmišljati o tome. Fokusiran sam na pripreme, a ljudi u klubu rade svoj posao što se tiče eventualnog transfera", kratko je istakao Radović za SportSport.ba

Sjajni fudbaler je protekle sezone bio među najboljim defanzivcima Premijer lige BiH, a u 27 odigranih utakmica je upisao pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Radnika Radović je još igrao za Zemun, Voždovac, Olimpik, Vojvodinu i zvorničku Drinu.

Top Komentari

Terminator
Super igrač.
2 0
FG70
Definitivno najbolji lijevi bek cijele Premijer lige. Ispred njega moze da bude najbolja karijera.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi