Šok za kraj januara: Čudan transfer Van Periseja?

Holanđanin seli u Brazil?

Šok za kraj januara: Čudan transfer Van Periseja?

Holandski napadač Robin Van Persie mogao bi do kraja januarskog prelaznog roka napraviti jedan od najčudnijih transfera za koje ste ikada čuli.

Van Persie trenutno nastupa za turski Fenerbahče, ali u posljednje vrijeme češće je na klupi nego u prvoj postavi, pa je očigledno došao trenutak za rastanak.

Pominjalo se mnogo klubova koji bi ga mogli dovesti, a između ostalih neki timovi iz Englerske i Holandije, ali čini se da bi Van Persie mogao ipak završiti u Brazilu, vjerovali ili ne.

Naime, ekipa Sao Paula zainteresovana je za njegove usluge i mogli bi ga dobiti veoma jeftino jer je Fenerbahče spreman da ga proda obzirom da ovaj napadač nije postigao gol još od novembra mjeseca.

Ukoliko ovaj 33-godišnji napadač zaista pređe u Sao Paolo bit će to vjerovatno jačudniji transfer u ovom prelaznom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije