Neno vodi KAOD ka opstanku, Bavčić i Mitrović jako dobri

Grčka liga

Neno vodi KAOD ka opstanku, Bavčić i Mitrović jako dobri

M. Šljivak

Košarkaši KAOD-a savldali su u 21. kolu grčke A 1 lige na gostovanju ekipu Kavale 81:70, te je na taj način tim Nenada Markovića korak bliže opstanku u ligi.


KAOD je odigrao jako dobru utakmicu i na kraju su zasluženo slavili pobjedu. Prvih 10 minuta susreta su riješili u svoju korist 19:14, da bi se Kavala vratila u igru u drugoj četvrtini, pa je na poluvremenu KAOD imao samo poen prednosti 34:33.

Ipak, u nastavku odlična igra izabranika Nenada Markovića. Potpuno su kontrolisali igru u ovom susretu, te su lagano priveli meč kraju, za drugu uzastopnu pobjedu, koja ih dovodi veoma blizu opstanka u ligi.

Edin Bavčić  je u pobjedničkom sastavu ubacio 10 poena, dok je kod Kavale Nemanja Mitrović ubacio 14 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.