Neobična utakmica u Madridu: Šest golova i dva crvena

Nakon 45 minuta

Neobična utakmica u Madridu: Šest golova i dva crvena

Edmir Škorić

Real Madrid i Rayo Vallecano igraju susret 16. kola španske Primere na Santiago Bernabeu.

Jedna neobična utakmica u prvih 45 minuta. Već u trećoj minuti Danilo je Kraljeve doveo u vodstvo, a onda ludi preorket gostiju.

Amaya i Jozabed su u svega dvije minute postigli dva gola za 2:1 prednost gostiju. Tito je kod gostiju dobio direktan crveni karton u 14. minuti.

Bale u 25. pogađa za 2:2, a u 28. minuti Baena ruši Ramosa, dobija drugi žuti, pa gosti ostaju s devetoricom, a Ronaldo zabija s penala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je drugim golom u 41. povisio na 4:2. Zanimljivo da su navijači Reala na poluvremenu izviždali sudiju koji je dao dva crvena kartona gostima.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.