Neodgovorni pojedinci divljali na stadionu bh. kluba: "Bićemo primorani zaključati stadion!"

Razočarenje u klubu

Neodgovorni pojedinci divljali na stadionu bh. kluba: "Bićemo primorani zaključati stadion!"

S. Mlaćo

Neodgovorni pojedinci odlučili su da naprave štetu na Gradskom stadionu u Prijedoru zbog čega u FK Rudar nisu krili razočarenje.

Navodi se da da će morati biti primorani da zaključaju stadion.

"Poštovani sugrađani,
ove fotografije su nastale jutros na Gradskom stadionu u Prijedoru!!!
Nakon svih ulaganja i napora na uređenju fudbalske infrastukture, koje je preduzela aktuelna Uprava kluba zajedno sa generalnim sponzorima kluba, a posebno na Gradskom stadionu na kojem, uz pomoć Gradske uprave, počinju novi radovi vezani za uređenje svečane i sponzorskih loža, dešava se da grupa neodgovornih pojedinaca uništava sve do sada urađeno.
Takođe, uprkos molbama i postavljenim tablama sa upozorenjem da se ne trči po travi na Gradskom stadionu, rekreativci, a i pojedini sportisti koje koriste Gradski stadion uporno ignorišu ta upozorenja i treniraju na terenu i po rubovima travnatog terena", stoji u saopštenju Rudara, te se dodaje.

Ukoliko se ovakve stvari budu ponavljale, bićemo primorani zaključavati stadion sve vrijeme i zabraniti korišćenje istog za sve osim za fudbalere FK "Rudar-Prijedor" Prijedor!
Ovim putem apelujemo na Gradsku vlast da učini sve što je u njenoj moći da se zaštiti Gradski stadion od daljeg uništavanja.
Takođe, apelujemo i na Policijsku upravu Prijedor, da u noćnim satima, posebno vikendom, vrše obilazak Gradskog stadiona kako bi spriječili ponavljanje ovakvog i sličnih divljaštava".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

FK Rudar je trenutno član Prve lige RS.

Top Komentari

Bulle
Stoka...namlatit ih pa nikad vise neće
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi