Neredi na sjevernoj tribini, utakmica u Zenici prekinuta

Čelik - Sarajevo 1:1

Neredi na sjevernoj tribini, utakmica u Zenici prekinuta

Edmir Škorić

Utakmica između Čelika i Sarajeva prekinuta je u 52. minuti.

Susret na Bilinom polju prekinuo je sudija Dragan Skakić nakon što je došlo do obračuna na tribinama. Kako javlja BHT došlo je do gađanja bakljama između navijača dva kluba, nakon čega je policija stupila u akciju.

Specijalci su pokušali da smire situaciju na tribini gdje su bili smješteni gostujući navijači, a njih više desetaka je udaljeno sa tribina.

Do incidenta je došlo kada je Leon Benko pogodio za izjednačenje, a prethodno je Čelik vodi 1:0. Nije poznato hoće li se utakmica nastaviti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.