Neretljak: Bod po bod i doći ćemo tamo gdje želimo

Metalleghe remizirao protiv Čelika

Neretljak: Bod po bod i doći ćemo tamo gdje želimo

Endin Čaušević

Metalleghe je danas remizirao protiv Čelika (0:0) u utakmici trećeg kola Lige za opstanak BiH.

Remijem u Banjoj Luci mogu biti zadovoljniji igrači Metalleghea koji su tako zadržali pet bodova prednosti nad Čelikom u borbi za opstanak. Nakon utakmice trener domaće ekipe, Mato Neretljak, izjavio je da je zadovoljan borbenošću i zalaganjem njegove ekipe na današnjoj utakmici.

"Ovo je bila jako teška utakmica psihički za obje ekipe. Nije bilo lako igrati jer je ovo period kad se mora nešto uzeti iz svakog meča. Moram biti zadovoljan zalaganjem ekipe, falila je igra prema naprijed i moramo raditi na tome. Čestitam igračima na pristupu, zalaganju i borbenosti. Idemo dalje", rekao je Neretljak, te dodao:

"Svaki bod znači jako puno. Sigurno smo priveli utakmicu kraju i ovo je pravi put. Bod po bod i doći ćemo tamo gdje želimo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi