Slišković bi mogao napustiti Plemiće

Neretljak kandidat za klupu HŠK Zrinjski?

9

Komentari (9)

bato
Mato je najbolji trener BiH
Mirko
Po vama nama je uvijek kraj ali na vasu žalost još smo tu i sve smo jači LJUBAV NAŠA ZAVIST VASA
Disha
Mirko idi nazad u Vares.Nece ti niko nista.
VelaHavle
Metropoljac
Žiža je napravio dobar pos'o sa prosječnim igračima i svaka mu čast dok neki nemogu ništa značajno napraviti sa skupim pojačanjima. Stoga mu je bolje da nastaviu Radniku bez pritiska nego u Zrinjskom sa imperativom. Mato je idealno rješenje za Zrinjski i konačno treba podmladiti klupu sa mlađim trenerom.
Disha
Tu vam je kraj.
Pero Perić
Zar nam nije kraj raspad Aluminija? Ili ti prihod od 6 milijuna maraka dok drugi klubovi vracaju dugove, kopka oci?
nemozetako
Hahajaha kalav prihod mazete oci, ne bi da ste Barcelona. Uja kamenjaru iz Z.Hercegovine idi tamo odakle si i dosao i tuci kamen za 2 case vode
Pero Perić
Mazem ti majku po pizdi. Culi tucat kamen za 2 case vode, a iz Istocnog Mostara (Balije) dolaze vama nude se za duplo manju placu, zato samo balije i rade po mepasu, konzumu, bingu i ostalim klosarskim poslovima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.