Neretljak: Mi nemamo drugog izbora osim pobjede

Trener tima iz Jajca

Neretljak: Mi nemamo drugog izbora osim pobjede

S. Mlaćo

Nakon dva uzastopna remija bez golova na „domaćem“ terenu u Banja Luci, nogometaši Metalleghe BSI u potrazi su za trećom srećom.

Naime, u okviru 7. Kola Lige za opstanak u Banja Luku stiže Olimpik koji je slavio u posljednja dva kola i koji još uvijek živi san da može opstati u društvu najboljih. Sa druge strane Kraljevi nikako da pronađu put do protivničke mreže, stvaraju se prilike ali je realizacija potpuno zakazala.

"Tu je ključ našeg problema, onakve prilike koje smo imali morale su se iskoristiti. To je bio i fokus našeg rada protekle sedmice. Koliko smo uspjeli u tome pokazaće subotnji duel. Mi nemamo drugog izbora osim pobjede i učinićemo sve da to i ostvarimo,“ istakao je Mato Neretljak trener Jajčana.

Neretljak u duelu sa Olimpikom ne može računati na suspendovane Jovanovića, Sarića i Zebu a upitni su i Smajić i Aletić koji su se povrijedili na utakmici sa Vitezom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica u Banja Luci igra se u subotu sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi