Debitovao pobjedom na Grbavici

Neretljak: Odradio sam jedan trening sa igračima, ne znam visine plata...

S. Mlaćo

Mato Neretljak nije mogao ni zamisliti bolji debi na klupi GOŠK-a. Nekdašnji hrvatski reprezenttivac prije samo par dana preuzeo je GOŠK, a večeras je imao mnogo razloga za zadovoljstvo.

Gabeljani nose tri važna boda i sigurno da će im ona mnogo značiti za nastavak sezone.

"Utakmica je bila teška za nas. Odradio sam samo jedan trening sa igračima, znali smo mane Željezničara koje smo i iskoristili. Mislim da smo zasluženo slavili, ovo je pobjeda igrača. Zaslužili su je", kazao je Neretljak, te odgovorio na pitanje novinara o primanjima svojih igrača.

"Ne znam koliko tačno zarađuje naš najplaćeniji. Tek sam stigao, odgovorio bih vam da znam. U svakom slučaju, puno manje nego igrači Željezničara".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O penalu za Želju kaže.

"Ne bih komentarisao".

Top Komentari

Div iz šehera
Penal cirkus
14 1
ratip irats
Sad Ti carobnjak!! Zahvali Bogu sto je zeljo danas bio odron.
11 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi